Pink Floyd Fans Nederland
Beste PFFN leden,

Wij als team van PFFN hebben onlangs een bankrekening geopend bij de ING. De reden dat we tot dit besluit zijn gekomen is dat kosten vaak uit eigen zak worden betaald. Zoals jullie weten zijn we non-profit en dat willen we graag ook zo houden. Het organiseren van fan meetingen; fandagen; aanschaffen van materiaal voor tentoonstellingen enz…kosten toch een behoorlijke duit. Wat we beslist niet willen is dat we aan onze leden een jaarlijkse contributie moeten gaan vragen.

We hebben om de kosten te drukken een privé rekening geopend. Aan zakelijke rekeningen zijn hogere kosten verbonden. Vandaar dat we voor de eerste optie hebben gekozen.

Ons ING rekeningnummer en een PayPal doneerbutton staan hiernaast vermeld.

Als jullie ons een warm hart toedragen en een kleine bijdrage gunnen is dat van harte welkom. Alle giften komen ten goede aan PFFN en zolang de voorraad sterkt, ontvangt U een klein stukje van het feestvarken van Roger Waters' The Wall dat wij bemachtigd hebben tijdens zijn verjaardagsconcert op 6 september 2013 in de Esprit Arena te Düsseldorf.

Wat moet je doen? - Doneer een bedrag van €10 of meer * - Stuur een email naar donatie@pinkfloydfans.nl met je naam en adres. Na ontvangst van de donatie en je adresgegevens sturen wij het stukje varken op. Wil je het liever persoonlijk overhandigd krijgen bij 1 van de concerten waar PFFN aanwezig is, laat dit dan weten in de email en we maken dan een afspraak.

* uiteraard is elke donatie welkom, alleen vanaf 10 euro sturen wij een stukje van het varken op.

Shine on……

Floydian Theo, Stefan Bosman (Team PFFN)