Pink Floyd Fans Nederland

Stefan en Theo vertrekken naar Pompeii

Geplaatst op Thursday 24 July @ 07:59:00 GMT+1 door FloydianTheo

Morgenochtend, vrijdag 25 juli, vertrekken Stefan en Theo naar Pompeii om eindelijk eens de "heilige" grond te betreden, waar Pink Floyd in het najaar van 1971 een groot deel van de DVD "Live at Pompeii" heeft opgenomen.


Een droom die voor Theo eindelijk in vervulling gaat en gesponsord is door diverse vrienden van over de hele wereld. Wij zullen er uiteraard een uitgebreid verslag van doen en terug komen met rugzak vol ervaringen en foto's. Ook zijn wij van plan een korte film te maken en de muziek die hiervoor gebruikt gaat worden is het nummer "The Tempel Of The Gods" van de Britse singer/songwriter/guitarist Julie Gunn, dat zij speciaal geschreven heeft als tribute aan Pink Floyd in Pompeii.

Stefan en Theo zijn dus afwezig van 25 t/m 28 juli, waardoor eventuele updates voor de website niet kunnen plaatsvinden. Dringend nieuws dat niet kan wachten, zal door Hans eventueel op onze facebook pagina geplaatst worden.
Posted in In het Nieuws

"Stefan en Theo vertrekken naar Pompeii" | Login/CreŽer een profiel | 2 opmerkingen | Zoek Discussie
De schrijver is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten.

Gasten mogen geen opmerkingen plaatsen, registreer a.u.b.

Re: Stefan en Theo vertrekken naar Pompeii (Score: 1)
door Pink_Witch op Thursday 24 July @ 09:07:46 GMT+1
(Gebruikersinformatie | Stuur een bericht) http://facebook.com/johndewitgouda
Ik weet heel zeker, en uit ervaring, dat je hiervan kippenvel krijgt. De combinatie van Pink Floyd muziek - bij voorbaat Live at Pompeii - en de aanblik van deze historische arena is overweldigend. Pak jullie Floyd moment en geniet ervan. Groeten JohnRe: Stefan en Theo vertrekken naar Pompeii (Score: 1)
door Hans op Saturday 26 July @ 09:15:20 GMT+1
(Gebruikersinformatie | Stuur een bericht)
Er zijn plaatsen waar je ooit geweest moet zijn. Plaatsen die je leven hebben be√Įnvloed en momenten die je uiterst dierbaar zijn. Pink Floyd en Pompeii zijn voor altijd aan elkaar verbonden als een toon aan een noot. Pink Floyd en Pompeii is het kruid en het kruit. De smaakmaker en de kracht ineen. Pompeii is een plek om te koesteren, zoals de muziek van Floyd de boei is om mensen te verbinden. Stefan en Theo, ik ben ervan overtuigd dat jullie je warme gevoelens voor deze gedenkwaardige plaats op geweldige wijze aan ons overbrengen. Heel veel plezier op de grond waar heel veel herinneringen samenkomen.