Pink Floyd Fans Nederland

Verhalen: Video: Theo Goes Pompeii

Geplaatst op Wednesday 30 July @ 19:44:57 GMT+1 door FloydianTheo

Van vrijdag 25 juli t/m maandag 28 juli waren Stefan en Theo in Pompeii, met als hoofddoel, het bezoeken van het oude Pompeii dat 79 jaar n.Chr. verwoest was door een uitbarsting van de Vesuvius en waar Pink Floyd in het najaar van 1971 een groot deel van de video Live At Pompeii heeft opgenomen.


Een droom voor Theo die eindelijk uitkwam en gefilmd is door Stefan. In plaats van een verslag schrijven, staat hier onder een video van bijna 12 en een halve minuut, die meer laat zien dan welke woorden ook. Emoties kun je nu eenmaal niet altijd zó neerzetten dan dat je ze voelt.

Een zeer geslaagde reis, mede mogelijk gemaakt door diverse donaties van (Floyd) vrienden van over de hele wereld. Muziek die voor deze video gebruikt is komt van singer/songwriter/guitarist Julie Gunn uit England en delen van Echoes uit 1971 (Paris Theater, London).
Camera: Stefan Bosman - Montage: Theo Beckers
Posted in Verhalen

"Video: Theo Goes Pompeii" | Login/CreŽer een profiel | 2 opmerkingen | Zoek Discussie
De schrijver is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten.

Gasten mogen geen opmerkingen plaatsen, registreer a.u.b.

Re: Video: Theo Goes Pompeii (Score: 1)
door SiriusCreations op Thursday 31 July @ 11:24:15 GMT+1
(Gebruikersinformatie | Stuur een bericht) http://www.pinkfloydfans.nl
Wat een mooie ervaring. Het was er fantastisch en ben zo blij dat vrienden van Theo door donaties het mogelijk hebben gemaakt deze droom van hem tot werkelijkheid te kunnen brengen. Iets om nooit meer te vergeten.Re: Video: Theo Goes Pompeii (Score: 1)
door Ritchie (floydrianritchie@gmail.com) op Saturday 02 August @ 13:58:09 GMT+1
(Gebruikersinformatie | Stuur een bericht)
HOI THEO,IK VINDT HET FIJN VOOR JE DAT JE ZO GENOTEN ER VAN HEBT.IK WAS INTERNATIONAAL VRACHTWAGEN CHAUFFEUR EN MOEST IN DE BUURT VAN POMPEII ZIJN EN KON HET NIET LATEN OOK VOOR MIJ NAAR DIE MAGISCHE PLEK TE GAAN,IK BEN IDOLAAT VAN FLOYD MET NAME VAN DAVID. EN ROGER OOK NATUURLIJK.MAAR LEUK FILMPJE THEO.GROETJES RITCHIE