Pink Floyd Fans Nederland

THE PINK FLOYD SOUND: naar Heyhoef-Backstage

Geplaatst op Tuesday 01 April @ 19:00:58 GMT+1 door FloydianTheo

Om alvast proef te draaien gaat Heyhoef-Backstage op zaterdagavond 24 mei een Try-Out doen met niet de minste!! Pink Floyd zal de eerste gerenommeerde act zijn die ons podium uit zal testen op Rock stabiliteit.

Tributeband The Pink Floyd Sound, die met een volledige lichtshow met visual arts en achtergrond videobeelden een perfecte 'Look-a-Like' Pink Floyd show etaleren en je een vergelijkbare ervaring bieden alsof je in de O2-Arena zit weg te dromen. Deze uniek belevenis kun je nu dus meemaken in bij Heyhoef-Backstage voor de aantrekkelijke introductieprijs van € 12,= Wil je gebruik maken van het arrangement met Melati-Dua dan kun je van te voren ook nog een 3-gangen keuzemenu nuttigen voor slechts € 24,50!! Dit is dus inclusief het concert! (exclusief je drankjes).Dat noemen wij dus een 'Avondje uit in de Reeshof'!

Aanvang concert 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Voor degenen die een combi-arrangement nemen; 19.00 uur aanvang 3 keuzemenu. Zie Heyhoef Backstage voor meer informatie.Posted in In het Nieuws

Associated Topics

Cover- & Tributebands

"naar Heyhoef-Backstage" | Login/Creer een profiel | 0 opmerkingen
De schrijver is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten.

Gasten mogen geen opmerkingen plaatsen, registreer a.u.b.