Pink Floyd Fans Nederland

David Gilmour Live at Pompeii in de bioscoop

Geplaatst op Tuesday 02 May @ 23:39:29 GMT+1 door FloydianTheo

Van beide Pompeii concerten die David Gilmour gaf in het kader van zijn Rattle That Lock Tour, zijn opnames gemaakt, waarvan een film in de bioscoop zal verschijnen op 13 september a.s.


Reeds één bioscoop heeft dit in het programma aangekondigd (Heerenstraat Theater, Wageningen), de Empire Cinemas in England en er komen aankondigingen vanuit Melbourne.

De concertfilm heeft een lengte van 140 tot 150 minuten en in november zal hiervan een DVD/Blu-Ray verschijnen.

David Gilmour Live At Pompeii is een audiovisueel spektakel met lasers, pyrotechniek en een enorm cirkelvormig scherm waarop speciaal gecreëerde films de songs completeren, maar vooral de verbazingwekkende muziek en sterrenprestaties van een all-star band. De show bevat songs uit de hele carrière van David, evenals vele Pink Floyd-classiekers, waaronder One Of These Days, het enige lied dat ook in de 1971-Pompeii video van de band werd uitgevoerd.

Beide concerten zagen ook zeer bijzondere optredens van The Great Gig In The Sky van The Dark Side Of The Moon, die David zelden speelt als solo artiest.

Deze concertprestatiefilm bevat hoogtepunten van beide shows, gefilmd in 4k door regisseur Gavin Elder. David Gilmour Live In Pompeii laat een artiest zien in de top van zijn artistieke spel. Hij verricht ongelooflijk materiaal met zijn wereldklasse band, in een unieke setting, op een bijzondere plek.

Nummers die hij live speelt komen van zijn twee meest recente nummer 1 solo albums: Rattle That Lock en On An Island, evenals Pink Floyd classics, waaronder Wish You Were Here and Comfortably Numb.Posted in In het Nieuws

"David Gilmour Live at Pompeii in de bioscoop" | Login/Creer een profiel | 0 opmerkingen
De schrijver is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten.

Gasten mogen geen opmerkingen plaatsen, registreer a.u.b.