Pink Floyd Fans Nederland

The Doors en Pink Floyd herleven in de Goffert

Geplaatst op Saturday 15 September @ 09:18:31 GMT+1 door FloydianTheo

Vrijdag 21 september is Openluchttheater De Goffert het toneel van een uniek dubbelconcert: The Doors & Pink Floyd show, uitgevoerd door twee toonaangevende bands in hun genre: The Bootleg Doors en Absolutely Floyd.


Ruim 4 uur muziek uitgevoerd door topmusici die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. The Bootleg Doors heeft wereldwijd meer dan 1000 shows gegeven en staat garant voor het ultieme The Doors/Jim Morrison gevoel tijdens haar optredens. Uiteraard zullen alle grote hits van de band de revue passeren.

Absolutely Floyd is een 11-koppige formatie die het concert geeft in het kader van hun nieuwe show ‘Echoes of a Distant Time’. De band zal in een enerverende show de bekende Pink Floyd klassiekers ten gehore brengen waarbij als toetje het mooie en lange ‘Echoes’ ten gehore gebracht wordt. Uiteraard wordt de show ondersteund door een prachtige lichtshow en zullen de beelden op de vermaarde Pink Floyd rondtruss niet ontbreken.

De deuren van het openluchttheater gaan om 19.00 uur open en kaarten kosten € 25,- en zijn te verkrijgen via De Goffert en via Eventbrite
Posted in In het Nieuws

"The Doors en Pink Floyd herleven in de Goffert" | Login/Creer een profiel | 0 opmerkingen
De schrijver is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten.

Gasten mogen geen opmerkingen plaatsen, registreer a.u.b.