Pink Floyd Fans Nederland

Nieuwe muziek video van Roger Waters

Geplaatst op Saturday 31 May @ 17:33:44 GMT+1 door FloydianTheo

Zes jaar geleden heeft Roger Waters een nummer opgenomen voor de Fundación Alas, een stichting ter verbetering van gezondheid en onderwijs voor kinderen in Latijns-Amerika. Twee jaar geleden, toen Roger in Buenos Aires was voor een (record) uitvoering an 9 concerten in het Estadio River Plate, koos hij de stad om de promo video te filmen voor de song, getiteld "The Child Will Fly".


Het werken met de regering van de stad Buenos Aires en met de steun van het Spaanse Agentschap voor Internationale Samenwerking, maakte Alas een bijdrage van $ 2.000.000 voor 22 jeugd centra, ten dienste van meer dan 2.000 kinderen in buurten met een hoge mate aan armoede.

Het thema van de song was bedoeld om te helpen het bewustzijn over het belang van vroegschoolse educatie, als instrument voor kinderen tijdens hun opvoeding, met financiële en culturele projecten met de hoop dat er een wereld zal openen met meer mogelijkheden.

De video is voorzien van de artistieke leiding van Roger Waters en werd geregisseerd door de Argentijnse Diego Kaplan en is net online beschikbaar geworden - zoals je hieronder kunt zien. Er was ook een video geplaats met beelden van achter de schermen, maar die is helaas al geblokkeerd.
Posted in In het Nieuws

"Nieuwe muziek video van Roger Waters" | Login/Creer een profiel | 1 Opmerkingen | Zoek Discussie
De schrijver is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten.

Gasten mogen geen opmerkingen plaatsen, registreer a.u.b.

Re: Nieuwe muziek video van Roger Waters (Score: 1)
door Biobijl op Sunday 01 June @ 16:36:54 GMT+1
(Gebruikersinformatie | Stuur een bericht)
Very Impressive, Mr. Roger Waters! Thank you for caring about the future of mankind!