Pink Floyd Fans Nederland

OVERIGE TRIBUTES: Floyd Obesssion feat. Durga McBroom @ Tinqueux (door Theo)

Geplaatst door floydiantheo op Wednesday 05 October @ 13:29:42 GMT+1 (587 maal gelezen)

Zaterdag ochtend 1 oktober, het is half 10 en Stefan en ik vertrekken met de auto richting Tinqueux (Frankrijk) voor een Pink Floyd weekend, waarvoor we uitgenodigd waren. Op zaterdag avond een concert van de Franse tributeband Floyd Obsession feat. Durga McBroom en op zondag een Pink Floyd Convention.

OVERIGE TRIBUTES: PINK FLOYD MOVIE SHOW, Herwen 21-05-2016, door Martijn

Geplaatst door floydiantheo op Tuesday 31 May @ 21:03:37 GMT+1 (335 maal gelezen)

Zaterdag 21 mei was het zo ver , een Pink Floyd movie show in het dorpshuis De Cluse in Herwen. Deze werd georganiseerd door Theo Elfring van Prog Non Stop en Alex van Zijl.

OVERIGE TRIBUTES: Interstellar Overdrive @ Koblenz (door Louis Knuvelder)

Geplaatst door floydiantheo op Monday 20 October @ 12:52:18 GMT+1 (496 maal gelezen)

Duitse tribute band: Interstellar Overdrive Lekker op vakantie in Duitsland lees ik dat de Duitse tributeband Interstellar Overdrive optreedt in festung Ehrenbreitstein in Koblenz. (Donderdag 24 juli 2014) Nu ligt Koblenz ongeveer een half uurtje rijden bij onze camping vandaan, dus dat was makkelijk te doen. Interstellar Overdrive is een tributeband die al meer dan 15 jaar muziek van Pink Floyd speelt en vele fans heeft. Het zijn 6 muzikanten uit de omgeving van Wiesbaden waarvan er 2 beroepsmatig met muziek bezig zijn (drummer en .......??). Ik was vrij vroeg richting de vesting gegaan en hoopte zo misschien vooraf nog wat van de soundcheck te horen en misschien nog muzikanten te spreken.