Pink Floyd Fans Nederland

INFLOYD: Hedon Zwolle Vrijdag 26 feb. (door Martijn)

Geplaatst door SiriusCreations op Sunday 06 March @ 19:53:24 GMT+1 (463 maal gelezen)

Vorige week vrijdag was het weer zover . Infloyd met het Roger Waters Album Amused To Death Eenmaal daar aangekomen waren er al vele fans aanwezig. Voor de show sprak ik nog even het iemand van de techniek. De soundcheck was heel goed verlopen en ze vertelden me dat dit een locatie was waar het geluid erg goed overkwam. We zouden het meemaken die avond. Ook Hans van de fanclub was aanwezig. En na even bijgepraat te hebben onder het genot van een drankje begon Infloyd precies om 20:30 te spelen.

INFLOYD: Infloyd @ Schaaf City Theater, Leeuwarden (21-11-2015) door Hans

Geplaatst door floydiantheo op Tuesday 24 November @ 13:09:06 GMT+1 (705 maal gelezen)

Eindelijk is het weer zover. Infloyd on Tour. En gelukkig nogmaals met het prachtige Roger Waters album Amused To Death. Ik weet hoeveel werk de band heeft gehad om dit album behoorlijk neer te zetten inclu. alle details. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ze hebben gekozen voor een vervolg.

INFLOYD: Infloyd Openluchttheater ZinIn Nijverdal 4-7-2015 door Hans

Geplaatst door floydiantheo op Tuesday 07 July @ 18:41:51 GMT+1 (962 maal gelezen)

Eindelijk was het zover om Infloyd weer een keertje live te mogen aanschouwen. Twee jaar geleden stonden ze ook al in dit prachtige openluchttheater in Nijverdal. De flyer verraad de setlist voor een groot gedeelte al. Mijn favoriete Pink Floyd Album Animals en de tweede set Dark side of the moon zullen deze avond integraal gespeeld worden.

INFLOYD: Infloyd @ De Vorstin, Hilversum (13-12-2014) door Theo

Geplaatst door floydiantheo op Monday 15 December @ 14:36:09 GMT+1 (569 maal gelezen)

Het is zaterdag namiddag, 13 december, als ik per trein richting Hilversum vertrek, om voor de tweede keer de Amused To Death show van Infloyd ga zien. Bij de premiere in De Boerderij wist ik al dat ze het wel al goed voor elkaar hadden, maar ja, De Boerderij is niet bepaald een poppodium met het beste geluid, dus werd het tijd om deze show nog eens te zien.

INFLOYD: Infloyd @ Poppodium Romein Leeuwarden (door hans)

Geplaatst door floydiantheo op Monday 20 October @ 13:08:33 GMT+1 (891 maal gelezen)

Het is een uur of acht als ik bij Poppodium Romein aankom. Er hebben zich al een aantal fans verzameld waaronder een aantal vrienden. Diverse reactie gepeild te hebben is men toch wel erg nieuwsgierig hoe vooral Amused To Death neergezet gaat worden. De deur gaat open en nadat ik een Pink Floyd Fans Nederland spandoek heb opgehangen en in de loge heb bijgekletst met aan aantal fans stappen we de zaal binnen. Het is lekker vol als de Heartbeat begint. Speak to me & Breathe staan als een huis. Eigenlijk was de hele eerste set een groot hoogtepunt.

INFLOYD: Infloyd @ LuxorLive Arnhem (door Martijn en Joyce)

Geplaatst door floydiantheo op Wednesday 15 October @ 21:22:45 GMT+1 (700 maal gelezen)

Vrijdag 10 Oktober. Luxor Live Arnhem (door Martijn Vierhout) Infloyd had dit weekend, na een maand, 2 concerten in de planning staan, De Luxor live op vrijdag en Dynamo in Eindhoven op zaterdag. Toen ik er aan kwam zag ik Martijn v.d. Berg en Joyce v. Slooten, we probeerden binnen te komen en naar de soundcheck van de band te kijken, maar helaas werden we er uitgestuurd en moesten we buiten wachten. Rond half 9 gingen de deuren open en liepen we meteen naar de voorste plek.

INFLOYD: Infloyd @ Donderslag Festival (door Martijn Vierhout)

Geplaatst door FloydianTheo op Sunday 14 September @ 11:49:14 GMT+1 (719 maal gelezen)

Vrijdag 12 september, Donderslag festival in Donderen Voorafgaand was het wat moeilijk achter het adres te komen waar het nou was, maar uiteindelijk viel het best allemaal nog wel mee. Na een uur en ongeveer 20 minuten rijden was ik aangekomen in Donderen en kwam ik Hans en de bassist Erik Jan al tegen, gezellig met alle bekende gekletst terwijl er een andere coverband stond te spelen die nummers als Coldplay en Fleetwood Mac deden. Nadat dat afgelopen was werd er door infloyd opgebouwd en gesoundchecked, het klonk allemaal goed dus dat beloofde wat voor deze avond. De hartkloppingen werden ingezet en The Dark Side Of The Moon zal helemaal gespeeld gaan worden..

INFLOYD: Infloyd Amused To Death Tour Premiere show (door Hans)

Geplaatst door FloydianTheo op Wednesday 10 September @ 13:02:36 GMT+1 (1560 maal gelezen)

De Boerderij Zoetermeer 6-9-2014 Eindelijk was het zover. Waar menig Floydfan naar had uitgekeken. De live uitvoering van het volledige album ‘’Amused To Death’’ van Roger Waters. Het zou een lange imposante concertavond worden. Theo, Stefan en ik zelf waren al om 19.00 uur aanwezig en niet veel later stond het vol voor De Boerderij. Na gezellig bijgekletst te hebben met de vele bekenden konden we om 19.30 uur naar binnen. De eerste indruk was het overvolle podium. Er was beslist niet bezuinigd op apparatuur en instrumenten om dit album zo natuurgetrouw mogelijk te willen laten klinken. Dan is het half negen en de verlichting dooft en de bekende hartslag vulde de bomvolle zaal.

INFLOYD: Buttonpop, Lisse (24-5-2014) door Hans

Geplaatst door FloydianTheo op Sunday 25 May @ 22:17:39 GMT+1 (855 maal gelezen)

Na een fantastisch concert in Ziggo Dome van The Eagles was het een dag later al weer raak voor me. Onder ideale weersomstandigheden vond in de bloembollenstreek (keukenhof) Buttonpop plaats . Een gevarieerd programma zou deze middag en avond optreden in de grote tent. Toen ik aankwam was de tributeband van Guns N’Roses nog bezig. De sound die ze neerzetten was geweldig. Met een hoog "kruip in de huid van" gehalte.

INFLOYD: Breakaway Ommen - 17 mei 2014 door Martijn Vierhout

Geplaatst door FloydianTheo op Monday 19 May @ 13:03:18 GMT+1 (952 maal gelezen)

Infloyd 17 Mei 2014 Breakaway Ommen Na 2 weken terug bij Helmond in de Cacaofabriek was het alweer tijd om deze geweldige band Infloyd nog eens een keer te zien, maar dit keer in de Breakaway in Ommen. Na ongeveer een uurtje rijden was er makkelijk parkeergelegenheid en was de locatie makkelijk te vinden. Daar aangekomen stonden er weer de bekende floyd fans en heb er gezellig een praatje mee gemaakt.