Pink Floyd Fans Nederland

PINK FACES: Pink Faces@Poppodium Iduna Drachten 17-01-2015 door Hansz

Geplaatst door floydiantheo op Wednesday 21 January @ 23:28:35 GMT+1 (509 maal gelezen)

Afgelopen Zaterdag speelde Pink Faces weer in Drachten. Poppodium Iduna was grondig verbouwd. Zowel het podium als de zaal zelf was de capaciteit groter geworden. In de voorverkoop waren als dik 200 tickets verkocht. Op de concertavond zelf zouden een kleine 400 fans de weg naar het podium vinden.

PINK FACES: PINK FACES in LANGWEER (door Theo)

Geplaatst door FloydianTheo op Sunday 31 August @ 22:03:11 GMT+1 (443 maal gelezen)

Het is zaterdag 30 augustus. Na een zeer teleurstellende Floyd avond de dag ervoor in Mariahout, was ik aan Pink Floyd toe. Vanuit ons B&B in Boekel reden Stefan en ik zaterdag middag naar Friesland, om aldaar Pink Faces te zien spelen in Langweer.

PINK FACES: Teatertun Rijs 14-6-2014 (door Hansz)

Geplaatst door SiriusCreations op Thursday 19 June @ 00:28:23 GMT+1 (659 maal gelezen)

Het wordt zo langzamerhand een begrip dat Pink Faces jaarlijks terug komt naar deze prachtige buitenlocatie in de bossen van Gaasterland (Friesland) Het is bijna half zeven als ik aankom. Terwijl de blauwe reigers hoog in de bomen elkaar het hof maken beleef ik nog enkele songs tijdens de soundcheck. Ik kon een glimp opvangen van de setlist die bij het mengpaneel lag. Het beloofde weer een mooie en lange Floyd-avond te worden.

PINK FACES: ROMEIN LEEUWARDEN 8 FEBRUARI 2014

Geplaatst door FloydianTheo op Sunday 09 February @ 19:35:29 GMT+1 (328 maal gelezen)

Een uur of 5 s’middags kom ik aan bij Poppodium Romein. Een aantal bandleden zijn nog druk bezig met opbouwen. Het is de tweede keer dat ik dit podium in Leeuwarden bezoek. Het doet sfeervol aan en er is zelfs een rookgedeelte met uitzicht op het podium. Na gezellig met enkele bandleden bijgepraat te hebben en een gedeelte van hun soundcheck heb gezien ga ik nog even met enkele vrienden in de stad een hapje eten.