Pink Floyd Fans Nederland
PINK FLOYD FANS NEDERLAND: In het Nieuws

Zoek op dit onderwerp:   
[ Ga naar startpagina | Kies een nieuw onderwerp ]

Roger Waters verrast fans in Salvador

Geplaatst door FloydianTheo op Thursday 18 October @ 11:08:17 GMT+1 (355 maal gelezen)

De Zuid Amerikaanse US + THEM Tour verrast zo'n beetje elke fan die naar de concerten in Brazilie gaat. Eerst dat incident, maar gisteravond in Salvador was het in de toegift een heel mooie verrassing.

Duurste LP is van Pink Floyd

Geplaatst door FloydianTheo op Thursday 18 October @ 10:45:02 GMT+1 (451 maal gelezen)

Op de website van Discogs is een lijst bekend gemaakt met vinyl dat in augustus van dit jaar voor veel geld van eigenaar wisselde en daarin stond Pink Floyd op de eerste plaats.

The Wall naar Texel

Geplaatst door FloydianTheo op Wednesday 17 October @ 11:32:33 GMT+1 (365 maal gelezen)

The Wall is back! The Pink Floyd Sound brengt de legendarische rockopera The Wall van Pink Floyd, na eerdere succesvolle tournees, opnieuw op de planken. Rock met briljant gitaarwerk, indrukwekkende theatrale lichteffecten en animaties die het muzikale epos zo geliefd maakten bij het grote publiek. Dat wordt weer genieten met Comfortably Numb, The Thin Ice, Another Brick In The Wall, Goodbye Cruel World en meer roemruchte songs van het historische rockalbum.

Roger Waters uitgefloten in Brazilie

Geplaatst door FloydianTheo op Thursday 11 October @ 14:26:50 GMT+1 (709 maal gelezen)

Afgelopen dinsdag, 9 oktober, was de start van de Zuid Amerikaanse deel van Roger's US + THEM Tour, die anders uitviel voor hem, dan hij gehoopt had.

Nieuws over The Soldier's Tale

Geplaatst door FloydianTheo op Thursday 04 October @ 16:23:24 GMT+1 (290 maal gelezen)

The Soldier's Tale is een theatraal werk "om gelezen, gespeeld en gedanst" te worden door drie acteurs (de soldaat, de duivel en een verteller) en dansers, vergezeld van een septet aan instrumenten. Het libretto relateert de gelijkenis van een soldaat die zijn viool verhandelt aan de duivel in ruil voor onbeperkte economische winst.

Infloyd wederom in AFAS Live

Geplaatst door FloydianTheo op Saturday 29 September @ 13:03:49 GMT+1 (251 maal gelezen)

Op 2 november 2018 is Infloyd terug in AFAS Live. In 2017 gaf de band eerder een avondvullende show in de toenmalige Heineken Music Hall met een integrale uitvoering van Amused to Death en Dark Side of the Moon. Deze keer staan de complete albums Animals en The Final Cut op de setlist, én een volledige derde set met The best of Pink Floyd .

Saucerful Of Secrets in 2019

Geplaatst door FloydianTheo op Tuesday 25 September @ 15:21:38 GMT+1 (421 maal gelezen)

Nog maar net bekomen van het optreden in Amsterdam en/of Antwerpen, kondigde Nick Mason vandaag aan, dat zijn band volgend jaar ook gaat touren.

Lucius optreden met speciale gast

Geplaatst door FloydianTheo op Saturday 15 September @ 09:50:08 GMT+1 (232 maal gelezen)

Het publiek tijdens het optreden van Lucius werd blij verrast met de gast die het podium op kwam. Niemand minder dan Roger Waters.

The Doors en Pink Floyd herleven in de Goffert

Geplaatst door FloydianTheo op Saturday 15 September @ 09:18:31 GMT+1 (213 maal gelezen)

Vrijdag 21 september is Openluchttheater De Goffert het toneel van een uniek dubbelconcert: The Doors & Pink Floyd show, uitgevoerd door twee toonaangevende bands in hun genre: The Bootleg Doors en Absolutely Floyd.

Aubrey Powell en Nick Mason Dortmund U 14-09-2018

Geplaatst door FloydianTheo op Friday 14 September @ 21:36:48 GMT+1 (147 maal gelezen)

Vandaag was in Dortmund de persconferentie betreffende The Pink Floyd Exhibition - Their Mortal Remains. Daarbij was Nick Mason en Aubrey Powel aanwezig.