Pink Floyd Fans Nederland
PINK FLOYD FANS NEDERLAND: Cover- & Tributebands

Zoek op dit onderwerp:   
[ Ga naar startpagina | Kies een nieuw onderwerp ]

PINK PROJECT: Pink Floyd In Concert part 2 (door Wilma Hoogendoorn)

Geplaatst door FloydianTheo op Monday 16 April @ 10:23:08 GMT+1 (165 maal gelezen)

Even bijkomen.
Zojuist een avondje Pink Project achter de rug. Lekker op het fietsje, want het was een thuiswedstrijd in Almere.

PINK PROJECT: Harderwijk 10-02-2018

Geplaatst door SiriusCreations op Sunday 11 February @ 16:48:09 GMT+1 (338 maal gelezen)

Het is zaterdag 10 februari en Pink Project speelt in Theater Harderwijk hun Pink Floyd in Concert Part 2. Zij hebben al een aantal shows van deze tour gegeven, echter hebben wij van Pink Floyd Fans Nederland nog geen verslag gemaakt over deze tour. Het wordt dus hoog tijd om er eens wat over te schrijven.
Wat opvalt in de setlist, is dat de band dit keer gekozen heeft om alleen maar nummers van Pink Floyd te spelen. Vaak spelen ze ook wat solowerken van Waters en Gilmour. Maar er is natuurlijk ook zoveel mooi Pink Floyd werk om uit te kiezen.

PINK PROJECT: Pink Project live in Omniversum door Lennart Koenraads

Geplaatst door FloydianTheo op Wednesday 20 December @ 09:49:47 GMT+1 (544 maal gelezen)

Afgelopen weekend (15, 16 en 17 december 2017) sloot Pink Project hun 2017 optredens af met 5 shows in het IMAX theater Omniversum in Den Haag. Lennart Koenraads bezocht een van de shows op zaterdag avond 16 december, waarvan hier zijn verslag en enkele foto's:

ONE OF THESE DAYS: Debuut One Of These Days in Amstelveen, door Theo

Geplaatst door FloydianTheo op Tuesday 05 December @ 15:18:50 GMT+1 (420 maal gelezen)

Vrijdag 2 december 2017, ik ging met tram-trein-bus naar P60 te Amstelveen, alwaar One Of These Days hun debuut optreden had. Ook was die dag gitarist Hans Giling jarig en mochten genodigden eerder naar binnen om dit samen met hem te vieren.

THE ENDLESS FLOYD SOUND: The Endless Floyd Sound @ De Meern (door Eddy Mertens)

Geplaatst door FloydianTheo op Wednesday 07 June @ 15:53:58 GMT+1 (517 maal gelezen)

Op 1 Juni was ik getuige van een mooi optreden in De Meern ( Zaal Azotod). De band The Endless Floyd Sound deed daar de volledige versie van Darkside of the Moon, en later nog wat extra werk van Pink Floyd. Ook werden er verzoekjes in uitvoer gebracht zoals Sorrow , Shine On You Crazy Diamond en Run Like Hell.

PINK PROJECT: Rabotheater in Hengelo

Geplaatst door SiriusCreations op Sunday 14 May @ 20:12:54 GMT+1 (438 maal gelezen)

Het is zaterdag 13 mei en het is voor Pink Project het eennalaatste optreden van dit theaterseizoen. Voor mij de laatste omdat ik er bij het optreden in Delft niet zal zijn. En om maar gelijk met de deur in huis te vallen, wat een fantastisch optreden. Het was bijna een één groot kippenvel moment. Blijkbaar heeft één nummer mij meer geraakt die avond, want het nummer The Gunner's Dream kwam terug in mijn droom en bleef hangen in mijn hoofd de volgende ochtend.

PINK PROJECT: Fotoverslag in Papendrecht

Geplaatst door SiriusCreations op Monday 08 May @ 10:56:56 GMT+1 (226 maal gelezen)

Op zaterdag 6 mei 2017 speelde Pink Project weer een fantastische show van de Pink Floyd in Concert toer in Theater De Willem in Papendrecht. Klik op de foto voor het fotoverslag op onze facebook foto pagina.

THE PINK FLOYD SOUND: The Wall in Heerlen (door Theo)

Geplaatst door floydiantheo op Wednesday 12 April @ 01:02:51 GMT+1 (918 maal gelezen)

Vrijdag7 april om 11.23 uur vertrok mijn trein vanaf Den Haag Hollands Spoor richting het zuiden, alwaar ik The Pink Floyd Sound zou zien met hun uitvoering van The Wall. Zo als de vooraankondiging vertelde: "Bij de uitvoering van "The Wall" is niet alleen de muziek dichtbij het origineel, maar ook de show zoals Roger Waters die bedoeld heeft, wordt secuur benaderd. De muur, de visuals, de lichteffecten, het vuurwerk en het kinderkoor ..... het zit er allemaal in.", in hoeverre men dit kon waarmaken.

PINK PROJECT: Park Theater, Eindhoven door Theo

Geplaatst door floydiantheo op Tuesday 07 February @ 13:46:27 GMT+1 (455 maal gelezen)

Zaterdag 4 februari was het dan zover. Eindelijk weer een volledig concert meemaken van Pink Project. Door omstandigheden had ik het Nieuwe Luxor, een avond tevoren, moeten laten schieten. Nieuwe Luxor, uitverkocht met meer dan 1500 bezette stoelen en daar kwam een dag later het Park Theater in Eindhoven bij, waar op 4 stoelen na, ook voor een volle bak gespeeld werd.

PINK PROJECT: Pink Project @ Omniversum door Theo

Geplaatst door floydiantheo op Monday 19 December @ 14:01:40 GMT+1 (378 maal gelezen)

Maanden had ik hier naar uitgekeken: de inmiddels traditie geworden december optredens van Pink Project in het Omniversum te Den Haag.