Pink Floyd Fans Nederland

StefanTaken:
- Webdesign
- Financien
- Schrijven reviews
- Fotograaf

Ik ben vanaf 1 januari 2015 werkzaam bij IT Partner, waar ik samen met mijn team werk aan logistieke softwareoplossingen in de haven sector. Mijn grootste passie is film en muziek in het algemeen. Voor mij is het zeer moeilijk om aan te geven wat nou mijn grootste artiest is. Die heb ik namelijk niet mijn muzieksmaak is daar te breed voor. Naast mijn werk doe ik vrijwilligerswerk bij het internationale internetradio station 24Seven.FM, die 5 stations heeft in verschillende genres (Jaren 80, Death, Filmuziek, Trance, Klassiek). De grootste is die van de filmmuziek en voor dat station help ik ook mee met het organiseren van ontmoetingen met leden en artiesten wereldwijd. De jaren 70/80 van de vorige eeuw had toch wel de grootste invloed op mij qua muzieksmaak. Als ik muziek luister is het of filmmuziek of muziek van artiesten uit de periode 70/80.

Begin jaren 90 heb ik de muziek van Pink Floyd pas echt ontdekt. Ik kende natuurlijk wel een aantal nummers van hen, maar ter voorbereiding van een concert in de Kuip, een vriend wilde graag dat mijn broer en ik meegingen, heb ik naar wat meer nummers beluisterd. in eerste instantie The Division Bell en The Wall en later de rest. Ik ben blij dat ik Pink Floyd (in formatie Gilmour, Mason, Wright) toch nog heb kunnen zien. Gelukkig leeft de muziek voort op hun albums en zijn er zeer goede Tribute bands hier in Nederland zodat de muziek nog steeds live gehoord kan worden.

Door mijn regelmatige bezoek aan Pink Project en later ook een aantal andere Pink Floyd Tribute bands, heb ik Hans en Theo leren kennen. Vaak druk bezig om een aantal leuke evenementen te organiseren voor de Nederlandstalige Pink Floyd fans. Het was voor mij een makkelijke keuze toen Hans en Theo mij vroegen om actief mee te gaan helpen voor de Pink Floyd Fans Nederland.